Nela Slováková přichází o přátele? Omluv se, radí jí kamarádka!

Nela Slováková dodává roušky 5

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

17. dubna 2020 12:03

Byznys podnikavé Nely Slovákové s rouškami se nepozdává ani mnoha jejím přátelům. Známá herečka a moderátorka Eva Decastelo radí kamarádce, jak se ještě může zachránit. Co by měla udělat?

Nela Slováková se v jednom kuse hájí, že nic špatného neudělala, její byznys s rouškami ale v podstatě přitahuje jen samé problémy, což nemohlo uniknout ani jejím přátelům. Mezi ně patří Eva Decastelo. Co si o iniciativě vítězky reality show Hotel Paradise myslí?

V podstatě naznačila, že se úplně nediví. „Nela má obchodní čuch, vycítila příležitost, ale uchopila ji špatným směrem,“ řekla serveru super.cz a naznačila, jak by mohla Nela z celé situace stále ještě elegantně vybruslit.

„Podle mě by bylo nejrozumnější udělat veřejnou omluvu, říct, že to nezvládla, vrátit peníze a zároveň podpořit nějakou charitu,“ radí známá herečka a moderátorka s tím, že nežije její život.

Decastelo se přitom pochlubila, že s rouškami také operuje. Materiál na ně ale kupuje za vlastní peníze a výsledné produkty pak rozdává zadarmo. Otázkou je, jestli bude Slováková ochotná radám naslouchat.

Témata: Nela Slováková Eva Decastelo