Agáta Prachařová ukázala přítele: Je jako Prachař a možná ji bije, myslí si fanoušci!

Agáta Prachařová s novým přítelem 6

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

17. dubna 2020 11:26 | Aktualizováno: 18. dubna 2020 12:40

Agáta Prachařová se rozhodla ukázat lidem na sociální síti nového přítele, ale už toho možná lituje. Těžko však mohla tušit, co jí někteří fanoušci budou psát. Modelka a moderátorka se nestačí divit.

Před pár dny vyšlo najevo, že Agáta Prachařová má nového partnera. Už čtvrt roku chodí s kameramanem a střihačem Markem Niessnerem, což sama potvrdila. Včera se rozhodla jej ukázat fanouškům na sociální síti.

Nechme stranou, že na fotografii nemá roušku, zatímco on si ji zodpovědně navlékl. Daleko zajímavější příspěvky v diskuzi u snímku se týkaly úplně jiných témat. Jeden z diskutujících například pojal podezření, že je modelka a moderátorka obětí domácího násilí.

„Nebije tě náhodou? Máš na spoustě fotek stále červené oči,“ zeptal se napřímo Martin. Agáta mu vysvětlila, že za to může alergie. O chvíli později musela odpovídat na ještě zajímavější dotaz.

Fanynka Martina narovinu napsala, co si myslí. „Já nevím, ale mě to přijde jako Prachař,“ uvedla s poukazem na Agátina manžela. „To opravdu není,“ vzkázala dcera Veroniky Žilkové, která se s hercem a moderátorem rozvádí.

Témata: Agáta Hanychová