Jiří Krampol šokuje: Děsivé svědectví o zacházení s jeho Hankou!

Jiří Krampol, herec a moderátor 5

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

16. dubna 2020 17:55 | Aktualizováno: 18. dubna 2020 19:57

Jiří Krampol má s manželkou Hankou už mnoho měsíců plno starostí, v posledních týdnech ji ani nemůže navštěvovat. Přesto přinesl děsivé svědectví o tom, co se stalo. Jeho ženu prý shodili z postele!

Jiří Krampol momentálně kvůli opatřením proti šíření koronaviru nemůže navštívit svou manželku Hanku ve zdravotnickém zařízení, kde platí velice striktní režim. Pacienti nemohou na chodbu a jídlo dostávají přímo na pokoj, kde musí trávit veškerý čas o samotě.

Oblíbený herec a moderátor nyní prozradil, jak odloučení zvládají. „Už jsem ji tři měsíce neviděl. Volám jí ale každý den,“ svěřil se webu expres.cz s tím, že Hance přinejmenším jednou týdně posílá balíčky s jídlem.

„Je tam zavřená, nesmí nikam chodit, musí být na pokoji,“ vysvětlil známý bavič výše uvedenému serveru. „Bohužel ji shodili z postele a zlomila si stydkou kost a nemohla chodit. Teď se naštěstí už trošku plouží,“ dodal Krampol.

Krampolová manželovi kvůli nynějšímu martyriu slibuje do budoucna velkou změnu. „Fakt už budu hodná, na cigarety nepomyslím, tohle je strašná lekce. Až se dostanu domů, budu si toho pořádně vážit,“ nechala se slyšet.

Témata: Jiří Krampol Hana Krampolová