Veronika Arichteva přiznala: Nepříjemné chvilky s manželem!

Veronika Arichteva s manželem 5

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

16. dubna 2020 12:44

Potkávat se v práci s manželem nemusí být zrovna příjemné. Své o tom ví Veronika Arichteva, kterou její muž Biser režíroval v oblíbeném televizním seriálu. Herečka kvůli tomu zažila poměrně nepříjemné chvilky.

Momentálně může Veronika Arichteva na jakékoliv natáčení zapomenout. Ostatně právě ona už zhruba před měsícem odmítla pokračovat v natáčení oblíbeného seriálu Slunečná. Podle webu ahaonline.cz ale ve vysílání Českého rozhlasu zavzpomínala na natáčení jiného seriálu.

První republiku natáčela pod dohledem svého manžela, režiséra Bisera Arichteva. Kvůli tomu bylo na place občas dusno. „Když mi vypadl text, tak na mě hned spustil – Veruno, ty ses nenaučila text! Ale když ho zapomněl někdo jiný, tak to bylo v pořádku,“ postěžovala si dle serveru.

„Nebudu lhát, práce s mým mužem byla prvních pár měsíců komplikovaná. Měla jsem pocit, že musím všechny přesvědčit, že to není z protekce. Strašně jsem se bála. A Bisi na mě byl na place daleko přísnější než na ostatní,“ dodala někdejší účastnice StarDance.

Podle zmíněného webu dokonce režisér nechtěl svou ženu obsadit. Do seriálu mu ji ovšem vnutil producent.

Témata: Veronika Arichteva