Markéta Konvičková: Stavba místo svatby!

Markéta Konvičková staví se snoubencem dům 5

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

14. dubna 2020 16:33

Doba koronavirová svatbám moc nepřeje, ale se stavbami je to jiná. Čerstvě zasnoubená Markéta Konvičková s partnerem tráví v těchto dnech na staveništi hodně času. Zpěvačka už se nemůže dočkat toho, jak to dopadne.

Jsou to dva měsíce, co Markéta Konvičková potvrdila zásnuby s přítelem Rendou, se kterým je už šest let. Zatímco řešit svatbu nemá vzhledem k nynějším okolnostem smysl, řešit stavbu už smysl dává.

Někdejší účastnice SuperStar se v neděli pochlubila fotkou ze staveniště jejich domu. „Včera tady byl bagr, dnes jsem viděla ten rozkopaný terén, díry, hlína, tu kabel, tam kabel, roura a je mi ouvej. Ale to je na tom všem to hezké. Ten proces,“ svěřila se na instagramu.

Sympatická zpěvačka už se těší na výsledek. „Za pár měsíců už tady svému snoubenci budu vařit oběd, Smiley dám grancle a budu se spokojeně dívat na tu zeleň. No kecám, spíš na sníh,“ dodala.

Nemovitost podle dostupných informací vzniká ve Slezsku, odkud oba pocházejí. Konkrétně roste ze země v Třinci, kde se Konvičková před necelými 26 lety narodila.

Témata: Markéta Konvičková