Madonně v karanténě přeskočilo? Tohle fanoušci nechápou!

Madonna 4

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

14. dubna 2020 15:10

Madonna přišla kvůli koronaviru o koncerty a zodpovědně se uzavřela doma. V karanténě se ale začala chovat dost podivně a fanoušci kroutí hlavou. Slavnou zpěvačku nepoznávají.

Madonna už od loňského podzimu rušila koncerty kvůli blíže nespecifikovaným zdravotním potížím. O zbytek koncertního turné pak přišla kvůli globální epidemii nového koronaviru, který ji uzavřel doma v karanténě.

V domácí izolaci se slavná popová hvězda začala chovat poměrně zvláštně. Začala si natáčet videodeníček, který sdílí s fanoušky na sociálních sítích. Na některých záběrech přitom působí dost odevzdaně.

Zobrazit příspěvek na Instagramu

Příspěvek sdílený Madonna (@madonna), Dub 9, 2020 v 3:49 PDT

„Nemůže mít vždy dobrý den… Poslední noc jsem nespala, ani minutu, a dnes nefunguji,“ říká na jednom z videí. „Úroveň bolesti byla na 10 a když to tak je, musím prostě opustit svoje tělo,“ vysvětlovala dle webu pagesix.com.

Nakonec se ukázalo, že Madonna má důvod k pochmurné náladě. Do kamery se totiž svěřila, že za posledních 24 hodin přišla hned o tři blízké osoby. Jestli je o život připravil koronavirus, není úplně jasné.

Témata: Madonna