Svědomitá Anička Slováčková: Hrozbu nákazy nepodceňuje!

Anna Slováčková 6

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

14. dubna 2020 14:30

Anička Slováčková patří jako onkologická pacientka mezi ohrožené skupiny lidí, a tak není záhodno, aby hrozbu nákazy koronavirem podceňovala. Talentovaná herečka a zpěvačka prozradila, jak se v těchto dnech chová.

Anička Slováčková má za sebou všechny chemoterapie a moc se těšila na právě uplynulé Velikonoce, avšak všechny plány jí zhatila epidemie koronaviru. Virus ohrožuje i ji, protože má oslabenou imunitu. Dcera slavných rodičů tedy hrozbě nákazy přizpůsobila život.

Podle svých slov je zavřená doma, maximálně jde na nákup či k lékaři, i když to pro ni není jednoduché. „Chybí mi přátelé a hraní, ale věřím, že čím víc budeme všichni svědomitě doma, tím dřív se situace uklidní,“ svěřila se webu super.cz.

Sama se navíc fyzicky i psychicky připravuje na závěrečnou fázi léčby zákeřné rakoviny prsu, se kterou bojuje již několik měsíců. „Na druhou stranu si aspoň všichni odpočineme a já naberu před operací sílu,“ nechala se slyšet. Odpočívat chodí i do přírody.

„Na procházky chodím jen mimo město, do lesa, kde nemám šanci potkat živou duši. Nedávno jsem zrovna vyjela na pampelišky - jejich kořeny doma suším na čaj. Ale i ty jsou výjimečné, když už se to doma nedá vydržet,“ dodala Slováčková.

Témata: Anna Slováčková