Lucie Bílá: Strach o svalovce! Radek měl nepříjemnou nehodu!

Lucie Bílá a Radek Filipi 5

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

14. dubna 2020 13:53

Lucie Bílá rozhodně neměla úplně klidné velikonoční svátky. Svého partnera Radka poslala s rouškami do nemocnice, on tam ale málem přijel jako zraněný pacient. Po cestě měl totiž velice nepříjemnou nehodu.

Lucie Bílá se snaží být nadále aktivní v boji s koronavirem, především šije roušky pro zdravotníky. Nápomocný se snaží být i její přítel Radek Filipi, který si rozumí se silnějšími stroji, než jsou ty šicí.

V pátek usedl na motorku a změnil se v kurýra zásilkové služby. „Dnes je ze mě pošťák Radek a vezu tento balíček plný kávy, roušek a andělíčků na interní do ústecké nemocnice. Snad je dárky od Lucinky potěší,“ říkal před cestou svalovec.

Zobrazit příspěvek na Instagramu

Příspěvek sdílený Lucie Bílá (@luciebila), Dub 10, 2020 v 2:53 PDT

Do nemocnice však málem dorazil jako pacient. Po cestě totiž došlo ke karambolu, který mohl dopadnout mnohem hůř pro někoho, kdo není v takové kondici jako mistr světa v bench-pressu.

„A tak se jedna velká srna rozhodla, že pojede pošťák Radek do Ústí autem… Za ohromné štěstí považuji fakt, že mám silného muže, který srážku se srnou ustál a až na pár modřin a motorky zralé na servis, se mi vrátil v pořádku domů,“ napsala Bílá na instagramu.

Témata: Lucie Bílá Radek Filipi