Jiří Krampol je na tom zle? Skoro nemůže chodit, říká jeho kamarád!

Jiří Krampol 4

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

13. dubna 2020 15:23 | Aktualizováno: 15. dubna 2020 10:02

Jiřího Krampola netrápí jen stav manželky Hanky, ale i jeho vlastní zdravotní potíže. Roky aktivního života se na jeho těle dost výrazně podepsaly. Jeden z jeho kamarádů dokonce pronesl dost šokující slova.

Jak vás stars24.cz informoval včera, Hana Krampolová je dál zavřená v léčebně, kam za ní nemohou návštěvy, tedy ani její manžel Jiří Krampol. Známý bavič je se svou ženou alespoň v telefonickém kontaktu. Ačkoliv by ji určitě rád viděl osobně, existuje důvod, proč mu zákaz návštěv vyhovuje.

Krampol nemusí namáhat bolavé klouby. Zdraví oblíbeného herce je tématem i pro jeho přátele. „Takový Jirka Krampol v téměř dvaaosmdesáti nemůže skoro chodit, to já zase můžu. On sportoval, chodil pořád do posiloven, tak nese následky,“ řekl nedávno webu extra.cz Radim Uzel.

Ostatně sám Krampol nedávno o zdravotních problémech otevřeně promluvil. „Mrzí mě, že jsem si bohužel kdysi při představení zranil koleno,“ nechal se nedávno slyšet ve vysílání Českého rozhlasu.

Populární komik prozradil, že zatímco jeden doktor mu říká, že by to chtělo operaci, jiný mu poradil, aby se na to vykašlal, protože by to s ním mohlo „švihnout“. „A já jsem zbabělec, takže radši nikam nejdu,“ vysvětlil Krampol.

Témata: Jiří Krampol