Karel Gott (†80): Rok starý slib fanouškům stále nikdo nesplnil!

Karel Gott 9

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

13. dubna 2020 8:30 | Aktualizováno: 13. dubna 2020 18:43

Loňské Velikonoce byly poslední v životě Karla Gotta, který měl ještě v dubnu 2019 velké plány. Fanouškům tehdy dokonce něco sliboval. Ani pozůstalí tento slib stále ještě nesplnili. O čem je řeč?

Prvního dubna uplynulo půl roku od úmrtí Karla Gotta (†80). Ještě před rokem měl legendární zpěvák velké plány. 12. dubna 2019 sliboval fanouškům autobiografickou knihu, na které právě v těch dnech pracoval.

„Moji milí příznivci, s kapkou nostalgie se v poslední době probírám fotkami a setkávám se s lidmi, kteří mě v životě ovlivnili nebo někam posunuli. I díky nim se rozpomínám na mnoho zážitků, o kterých se dočtete v mé právě připravované autobiografii,“ psal na facebooku.

Před loňskými Velikonocemi se Mistr setkal se svou učitelkou. „ Dnes jsem se například po 65 letech setkal s mojí ruštinářkou ze základní školy v Kobylisích,“ komentoval snímek, který zveřejnil.

„Kniha, kterou skutečně píšu já o sobě a ne někdo, kdo mě vlastně vůbec nezná, natož, že by byl svědkem mých životních zážitků, by měla vyjít letos před Vánoci a pevně věřím, že si na ni rádi počkáte,“ tvrdil tehdy Gott. Jak všichni víme, autobiografie na trhu stále není.

Témata: Karel Gott