Patricie Pagáčová se vyfotila bez roušky. Lidé ji překvapivě omlátili o hlavu něco jiného!

Patricie Solaříková 7

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

11. dubna 2020 14:01

Herečka Patricie Pagáčová, dříve Solaříková, si s omezeným vycházením hlavu neláme. Vzala koně a vyrazila na projížďku, ze které svým fanouškům poslala fotku. Neměla sice roušku, její příznivce ale víc trápilo něco jiného.

Herečka na fotce vypadá šťastně. Na koni se za doprovodu sluníčka proháněla skrz vodu, jako by venku ani žádná pandemie neexistovala. Ostatně, neměla ani roušku.

Na to ji totiž upozornilo hned pár lidí na Instagramu, navzdory tomu, že se s koněm pravděpodobně proháněla spíše někde na samotě, kde to není potřeba. I přesto jí to někteří vyčetli. ".....a roušku taky nemáš, je to s Tebou těžký," napsal například jeden diskutující. 

Jiným jejím fanouškům ale vadilo víc něco jiného. Neměla na sobě totiž ani helmu. "Krásná a ještě krásnější by jste byla s helmou na hlavě," napsala kupříkladu jedna diskutující. A Pagáčová jejich kritiku nenesla příliš dobře. Proto na ni obratem zareagovala. 

"Ježiš dámy, vlezte mi na záda. Upřímně, i kdybych ji nenosila, tak co? Jsem dospělá a je to snad moje věc (moje blbost)... Až na to, že já ji nosím, na čele ji mám ještě viditelně otlačenou, ale po 3 hodinách na vyjížďce jsem si ji prostě do toho rybníka sundala, a co?" pustila se do některých komentujících herečka.

Témata: Patricie Solaříková