Karel Gott a jeho poslední Velikonoce? Takhle je oslavil!

Karel Gott píše autobiografickou knihu 6

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

10. dubna 2020 11:35

Zesnulý zpěvák Karel Gott loni oslavil své poslední Velikonoce, které strávil s rodinou na chalupě nedaleko hranic. Překvapivě jej tam neváhali navštívit jeho němečtí fanoušci.

Legendární zpěvák Karel Gott měl neustále nějaké návštěvy. Na Bertramce se například z čista jasna objevil jeho kolega a spolužák z konzervatoře Milan Drobný, nebo k němu o Velikonocích přišli koledníci až z Německa.

Ti naštěstí nemuseli vážit cestu až do Prahy, ale pouze do severních Čech, Gott totiž trávil své poslední svátky na chalupě v Doubici nedaleko českoněmeckých hranic. Kromě zaslouženého odpočinku si tam užíval společnosti manželky Ivany a dcer Charlotty a Nelly.

A jelikož byly Velikonoce, mnohonásobný Zlatý slavík si nezapomněl uplést vlastní pomlázku a všechny tři své holky s ní v pondělí vyšupal. Dcerky pak v duchu velikonočních tradic šly koledovat po obci, která má něco málo přes stovku obyvatel.

V převleku za velikonočního zajíčka dorazil do Doubice i Němec Mario Henning. „Karel byl bezvadný! Stavil jsem se u něj s kamarády a bylo vidět, že je ve svém živlu,“ svěřil se tehdy Blesku s tím, že dámské osazenstvo jeho rodiny s přáteli rozhodně nešetřili.

Témata: Karel Gott