Lucie Bílá měla krásné narozeniny: Tohle ji dojalo až k slzám!

Lucie Bílá 6

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

8. dubna 2020 16:16

Lucie Bílá včera oslavila narozeniny, které byly letos velice odlišné. Zpěvačka musela velký den strávit doma, přesto měla velkou radost. Fanoušci ji jednou věcí dojali až k slzám.

Lucii Bílé dělá v posledních dnech radost, že může ona udělat radost někomu jinému. Když nemůže kvůli vládním opatřením zpívat, dala se na šití roušek, které předává potřebným. V úterý byl ale den, kdy ostatní obdarovali mnohonásobnou Zlatou slavici.

Rodačka ze středočeských Otvovic totiž slavila 54. narozeniny. Na sociální síti vytáhla archivní fotku z dětství. „Jé, kde jsou ty časy kdy jsem nosila jen náušnice. A víte, že je mám díky své milované mamince ještě schované? Ale už jsou mi malé. 7. dubna, můj oblíbený den,“ napsala na instagramu.

„Dostala jsem ten nejkrásnější dárek od svých fanoušků. Děkuji, děkuji, děkuji,“ rozplývala se Lucie nad novým videoklipem k písničce O lásce a příznivcům ještě natočila děkovné video.

Na záběrech měla slzy na krajíčku. „Vy moje zlatíčka milovaný, co jste mi to udělali… Vždyť já tady u toho půl hodiny brečím jak želva. Děkuju. Mám díky vám krásné narozeniny,“ nechala se slyšet Bílá. 

Témata: Lucie Bílá