Michaela Kuklová: Narozeniny uprostřed boje s rakovinou!

Michaela Kuklová 5

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

8. dubna 2020 13:45

Michaela Kuklová slaví uprostřed boje se zákeřnou rakovinou prsu narozeniny. Fanoušci jí pochopitelně přejí brzké uzdravení, ona sama ale měla něco na srdci. Co vzkázala oblíbená herečka?

Právě dnes slaví 52. narozeniny Michaela Kuklová, pro kterou nejsou poslední týdny úplně nejšťastnější. Před časem totiž fanouškům oznámila, že u ní lékaři odhalili rakovinu prsu, správně stanovené diagnózy se navíc dočkala až po třetím vyšetření.

Po prvním vyšetření na mamografu si herečka dál myslela, že je zdravá, přestože cítila změny v citlivosti prsu. Ani další pečlivé vyšetření nic neodhalilo. „Dohodla jsem se na biopsii pro klid duše mé i lékařek. Nález byl pozitivní,“ prozradila herečka před pár dny.

Fanoušky proto fascinuje, že Kuklová zůstává navzdory nepřízni osudu optimistkou. „Šťastná jsem pořád, je jen pár dní v roce, které se nepovedou, a to se dá přece zvládnout,“ napsala dnes, v den svých narozenin, na instagramu.

Populární herečka si nepřipouští, že by něco špatně dopadlo. „Když vše dobře půjde, jen se zařadím mezi ženy, co mají silikony. Léčbu mám zatím pouze hormonální,“ svěřila se.

Témata: Michaela Kuklová