Jaromír Jágr objevil další pozitivum roušek: Tohle se mi stalo poprvé!

Jaromír Jágr 6

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

8. dubna 2020 11:25

Jaromír Jágr jde příkladem a dodržuje vládní nařízení, podle kterého se na veřejnosti musí nosit roušky. Dokonce už společně s maminkou přišel hned na několik pozitiv. Co se mu stalo vůbec poprvé v životě?

Vláda sice pomalu začíná uvolňovat jednotlivá opatření proti šíření koronaviru, ale povinnost nosit na veřejnosti roušky až na výjimky zůstává. Nařízení dodržuje i legendární hokejista Jaromír Jágr.

Olympijskému vítězi z Nagana ušila roušku jeho maminka, která usedla k šicímu stroji. Právě ona už synovi naznačila, jaké pozitivum s sebou její nošení ponese. „Jednu ušiji i tobě, abys tolik nežral,“ řekla mu prý.

Na další pozitivum už přišel sám Jágr při jízdě jedním dopravním prostředkem. „Ta rouška má i další výhodu. Během jízdy na koloběžce mi poprvé nevletěla moucha do pusy. Děkuji, rouško,“ uvedl na instagramu.

Jágr si jízdou na koloběžce vynahrazuje pobyt na ledě, protože hokejová sezóna byla už před několika týdny předčasně ukončena. Bohužel pro něj se ale stihlo rozhodnout o sestupu z nejvyšší soutěže, který postihl právě jeho Kladno.

Témata: Jaromír Jágr