Timo Tolkki: Vykopli ho zase o dům dál!

Timo Tolkki 4

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

6. dubna 2020 13:41 | Aktualizováno: 7. dubna 2020 9:00

Už mnohokrát jsme se přesvědčili o tom, jak dokáže být otravný manžel Dominiky Gottové. Není proto divu, že Timo Tolkki musel po pár týdnech změnit adresu i v Mexiku. Co přesně se stalo?

Když byl Timo Tolkki v Česku, střídal hotely snad častěji než ponožky, kterých si po krachu ve Finsku s sebou moc nepřivezl. Momentálně se už několik týdnů nachází v Mexiku, kde našel azyl u jednoho ze zdejších obyvatel.

Zdá se však, že i jemu došla se slavným podnájemníkem ze Skandinávie trpělivost. Timo to naznačil v sobotu na sociální síti. „Od včera jsem na nové adrese… tohle je centrum Monterrey,“ napsal na facebooku.

Jednoho z fanoušků pochopitelně zajímalo, proč se hudebník přestěhoval. „Co se stalo v tom druhém domě?“ zeptal se Tima. „Zeptej se Eduarda,“ odsekl kontroverzní Fin, kterému evidentně nebylo moc do řeči.

Těžko říct, kdo Tolkkiho ubytoval tentokrát. V Česku má přitom podle svých slov zařízené bydlení. „Mám byt v Praze, ale je nepravděpodobné, že bych se výhledově vrátil,“ tvrdil příznivcům před pár dny.

Témata: Timo Tolkki