Josef Laufer: Chtěl vědět, jaké je to TAM NAHOŘE!

Josef Laufer (autor: Andrea Vernerová)

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

6. dubna 2020 10:52 | Aktualizováno: 6. dubna 2020 21:54

Josef Laufer dál leží v nemocnici v umělém spánku poté, co absolvoval plánovanou operaci. Všichni přátelé mu drží palce, aby se dal dohromady. Legendární zpěvák ale před časem přiznal, že ho zajímá, jaké je to "tam nahoře".

Osmdesátiletý Josef Laufer se po poradě s lékaři rozhodl podstoupit operaci, protože prý věděl o dírce v srdeční chlopni. Naneštěstí se všechno zásadně zkomplikovalo a zpěvák už tři týdny leží v jedné z pražských nemocnic v umělém spánku.

Když byl loni v září uváděn do Síně slávy na Cenách ARTES, což měl být původně úkol pro jeho kamaráda Karla Gotta (†80), pronesl zajímavá slova. Všichni teď doufají, že následující přání se ještě Lauferovi nevyplní.

„Chtěl jsem se ho (Gotta) zeptat, jaké to v té síni je. Místo toho se ho jednou zeptám, jaké je to tam nahoře,“ svěřil se tehdy legendární herec a zpěvák webu blesk.cz. 

Kolegové však doufají, že lékaři začnou Laufera probouzet. Klinické testy prý vypadají dobře. Všichni si totiž přejí, aby byl na zářijové premiéře muzikálu pro děti, na kterém se autorsky podílel. 

Témata: Josef Laufer