Berenika Kohoutová: Poprvé od porodu vyrazila do města!

Berenika Kohoutová 5

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

5. dubna 2020 20:00

Bereniku Kohoutovou zastihla epidemie koronaviru ve chvíli, kdy se stala maminkou, a tak ji ani nijak nevadilo, že se lidé mají izolovat doma. Až v těchto dnech poprvé vyrazila do města. Co viděla?

Zatímco spousta lidí přijímala vládní opatření velice těžko, Berenika Kohoutová psala, že je pro ni momentálně karanténa přirozená, protože po porodu dcery měla plnou hlavu mateřských povinností. Mezi lidi se podívala až o tomto víkendu.

Na sociální síti zveřejnila fotografii, na které drží v rukou pekařský výrobek. „Tak já byla teda po sto letech v tý Praze... vyzvednout si tenhle epesní dort… a jako vlastně je to hezký,“ komentovala svou cestu do města.

„Bála jsem se, že bude smutno, prázdno, ale podniky prodávaj přes okýnka, lidi je podporujou, kupujou… a nosej roušky! Ale až budou trhy a všecky tyhle věci zas, tak to stejně bude nejvíc,“ napsala na instagramu.

Na to si ale ještě nějaký čas potkáme, což sympatická herečka a zpěvačka dobře ví. Vzhledem k tomu, že je na mateřské, ji ale nemusí až tolik mrzet, že umělecká produkce není možná.

Témata: Berenika Kohoutová