Eva Pilarová (†80): Promluvil člověk, který tušil, že odchází!

Eva Pilarová 5

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

5. dubna 2020 18:00

V březnu nás navždy opustila legendární Eva Pilarová, kterou sužovaly přetrvávající zdravotní potíže, přesto s jejím odchodem téměř nikdo nepočítal. Jen pár známých vědělo pravdu.

Včera uplynuly tři týdny od chvíle, kdy nás opustila Eva Pilarová (†80), kterou v posledních měsících hodně trápilo zdraví. Nejprve byla hospitalizována v nemocnici, poslední týdny života pak strávila v Domově svatého Karla Boromejského v pražských Řepích. Někteří její přátelé už ji ani nestihli navštívit.

Matěj Ruppert vzpomíná, že legendární zpěvačka odešla v den, kdy se u lidí lámal přístup ke koronaviru. „A do toho mě zasáhla tahle smutná zpráva,“ prozradil webu blesk.cz. Sám už prý tušil, že se blíží konec.

„Je pravda, že už jsem měl určité informace od jejího manžela Jana Kolomazníka přes Vojtu Dyka. My jsme si i s Vojtou volali, že bychom Evičku zašli pozdravit, ale bylo nám naznačeno, že se její zdravotní stav výrazně zhoršil a že se s ní budeme loučit,“ říká zpěvák.

Naposledy s Pilarovou mluvil telefonicky na podzim. „Ptal jsem se jí na zdraví a říkala, že je to snad lepší a že se snad dá do příštího podzimu dohromady. Nemohla tušit, že přijdou další zdravotní komplikace, které byly asi úměrné jejímu věku,“ dodal frontman Monkey Business. 

Témata: Eva Pilarová