Charlotte Gottová: Dlouho o ní nebylo slyšet, pak přišel nečekaný vzkaz!

Karel Gott a jeho dcera Charlotte 2

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

5. dubna 2020 15:25 | Aktualizováno: 8. dubna 2020 4:51

O Charlotte Gottové jsme poměrně dlouho neslyšeli, protože její maminka Ivana si nepřeje, aby se o milované dceři moc mluvilo. V uplynulých dnech se ale něco změnilo. Co jsme se dozvěděli?

Charlotte Ellu Gottovou se její maminka snaží od loňského října, kdy zemřel Karel Gott (†80), chránit před zbytečnou popularitou, a tak není divu, že jsme toho o ní za posledních několik měsíců moc neslyšeli. V posledních dnech se to ale nečekaně změnilo.

Nejprve její jméno zaznělo z úst člověka, který rodině Gottových dělal především potíže. Finský hudebník Timo Tolkki se o ní zmínil na sociální síti poté, co prohlásil, že nechce nic z pozůstalosti slavného zpěváka. 

„Přeju všechno nejlepší Dominice a Charlottě a Nelly. Tito lidé jsou milí a nevinní, mělo by s nimi být zacházeno s větším respektem z úcty k památce skvělého zpěváka Karla Gotta. To je všechno, co chci říct,“ napsal na facebooku.

Pak jménem dcery promluvila i vdova Ivana Gottová, když ve středu uplynulo půl roku od smrti Mistra. „Jak moc nám chybíš, drahý Karle, lásko moje, tatínku náš!“ stálo ve vzkazu.

Témata: Charlotte Gottová