Anička Slováčková: Po poslední chemoterapii naprosto nevhodná otázka!

Anna Slováčková 5

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

5. dubna 2020 10:53

Aničku Slováčkovou připravila léčba zákeřné rakoviny prsu o vlasy, které naštěstí zase narostou. Zmínit to jen pár dní po poslední chemoterapii ale nebylo nejchytřejší. Jeden její fanoušek už to dobře ví.

S rakovinou bojující Anička Slováčková tento týden absolvovala poslední chemoterapii, podle jejích slov ji ještě čeká operace a ozařování. Fanoušci jí posílají podpůrné vzkazy, jeden příznivec však položil otázku, která ostatním připadala naprosto nevhodná.

„Už máte vlasy?“ zeptal se Honza, kterého nejspíš zmátla nejnovější fotografie na jejím instagramovém profilu, na níž měla talentovaná herečka a zpěvačka dlouhá kadeře. Anička bez emocí odpověděla, že ne, spousta fanoušků se ale nechala unést.

Honzu označili za „tupce“ či „jelito“, on se ale bránil. „Co tím jako myslíte? Já jen píšu, aby jí brzy narostly vlasy a vy všichni hned píšete, že jsem tupec,“ nechápal fanoušek dcery slavných rodičů.

Slováčková příspěvkem přála k narozeninám kamarádce Karolíně. „Doufala jsem, že to oslavíme společně někde v hospodě u piva, ale budeme si na to muset ještě asi chvíli počkat. Pak to bude stát ale dvojnásobně za to, protože toho budeme slavit 2x tolik!“ napsala.

Témata: Anna Slováčková