Andrea Růžičková ukázala nové místo pro život: Stěhování?

Andrea Růžičková (dříve Kerestešová) 4

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

4. dubna 2020 21:58

Na konci loňského roku se rodina Andrey Růžičkové rozrostla o dalšího člena, a tak je na čase trochu pozměnit rodinné plány. Slovenská herečka využila karantény k zajímavé věci. Představila lidem nové místo k životu.

Spousta lidí využila současné situace k tomu, aby opustili město a usadili se alespoň na čas na venkově. Podle sociálních sítí to vypadá, že do této skupiny patří také Andrea Růžičková. Dokonce není vyloučeno, že už tam její čtyřčlenná rodina zůstane nastálo.

Sympatická Slovenka prozradila fanouškům na sociální síti tajemství. „Toto je místo. Naše nové místo pro život, co má starou duši, možná i trochu vyhasnutou. Zapomenutou v čase,“ spustila.

„Ten dům jsme začali opravovat a chceme mu vrátit život, světlo, dětský smích a vůni čerstvě upečeného jahodového koláče. Zima pomalu končí, a tak budeme častěji směřovat tam. Tam, kde můžeme dýchat. Tam, kde se můžeme hrabat v hlíně. Tam, kde můžeme sázet stromy. Tam… Tak nám Pán Bůh pomáhej,“ napsala na instagramu.

Jsou to zhruba tři měsíce, co oblíbená herečka přivedla na svět nejmladšího Jáchyma. Teď to vypadá, že si uspořádala v hlavě, jak by rodina měla fungovat do budoucna.

Témata: Andrea Růžičková (dříve Kerestešová)