Petr Janda řeší velké nepříjemnosti: Olympic přišel o stabilního člena!

Petr Janda 4

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

4. dubna 2020 14:49

Petr Janda řeší v těchto dnech velké nepříjemnosti kvůli dění v legendární kapele Olympic, která z obecně známých důvodů nemůže koncertovat. Možná by ale nemohla, ani kdyby to bylo možné. Jeden ze členů totiž ve skupině skončil.

Jeden ze členů legendárního Olympicu dospěl k závažnému a velmi těžkému rozhodnutí. „Vzhledem k mému neutěšenému zdravotnímu stavu jsem nucen skupinu opustit. Neumírám, ale hrát nemohu. Jsem totiž totálně vyhořelej včetně zdravotních problémů v rodině,“ vzkázal fanouškům klávesák Jiří Valenta. 

Co to znamená pro partu kolem Petra Jandy? V podstatě nic překvapivého. „Výpověď Jiřího Valenty není pro nás nějakou novinou. Očekávali jsme ji už delší dobu. Jirka prostě není v pořádku a každým dnem se jeho stav zhoršoval,“ napsal frontman na facebooku.

Fanoušci se pochopitelně ptají, co bude dál s Olympicem. Janda je proto musel uklidnit. „Vyhlašujeme konkurz na post klávesáka, jakmile bude vybrán a bude situace kolem koronaviru uklidněna, natočíme nové album a vyrazíme již s novým klávesákem na tour,“ slíbil.

Na internetu už se dokonce objevil inzerát. Členy formace zajímá hudební vzdělání, hráčské vybavení, ale především vztah dotyčného člověka k Olympicu a znalost repertoáru kapely.

Témata: Petr Janda Skupina Olympic