Anička Slováčková po poslední chemoterapii: Osud jí připravil hořké zklamání!

Anna Slováčková 5

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

4. dubna 2020 12:50

Anička Slováčková má pochopitelně velký důvod k radosti, protože tento týden skončila jedna fáze léčby rakoviny. Zároveň jí ale osud připravil jedno hořké zklamání. Její původní plány vzaly za své.

Anička Slováčková tento týden podstoupila poslední chemoterapii a radostí se jí z očí spustily vodopády slz, i když ještě musí na operaci. Osud jí v těchto dnech přesto připravil i jedno hořké zklamání.

Talentovaná herečka a zpěvačka totiž původně měla velké plány, které si chtěla splnit. Čáru přes rozpočet jí však udělala epidemie koronaviru, a tak musela mnoho věcí odložit na neurčito. Anička si proto řekla, že bude plánovat jen na pár dní dopředu.

„Teď jsem právě byla zklamaná z toho, že jsem si plánovala to, co budu dělat po poslední terapii, jak to oslavím s přáteli, pojedu někam na výlet, budu mezi lidmi, ale koronavirus mi to všechno zhatil. Takže radši budu žít ze dne na den,“ svěřila se webu expres.cz.

Dlouhodobé plány si však vzít nenechá. „Vždycky jsem si říkala, že až budu jednou ta slavná umělkyně, tak bych si chtěla někde na samotě otevřít hospůdku s penzionem a farmou,“ prozradila dcera slavných rodičů.

Témata: Anna Slováčková