Veronika Kopřivová se zase zlobí kvůli rouškám: Klidně se na to vykašlu!

Veronika Kopřivová 6

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

3. dubna 2020 13:25

Veronika Kopřivová má kvůli byznysu s rouškami řadu potíží, protože někteří lidé nechápou, že je prodává. Sympatické blondýnce s takovými lidmi pomalu dochází trpělivost. Co jim vzkázala?

Také Veronika Kopřivová začala ve velkém vyrábět roušky, které částečně rozdává potřebným a zčásti prodává prostřednictvím internetového obchodu. Právě její snaha kompenzovat výdaje na výrobu prodejem je často terčem kritiky. A bývalka Jaromíra Jágra pomalu ztrácí trpělivost.

„Vzhledem k tomu, kolik roušek jsme prodali a kolik jsme už rozdali do různých zařízení, tak mě ty roušky ještě přivedou po pokrytí všech nákladů do mínusu. Musím se smát, fakt, pro dobrotu… A pak bude ještě někdo pindat, že prodáváme 100% bavlněnou roušku za 123 korun bez DPH,“ postěžovala si na sociální síti.

Modelka se dokonce přímo obrátila na své kritiky. „Pokud by mi někdo z těch chytráků chtěl proplatit 14 až 17 hodin práce denně a benzín, což denně projedu 400 až 600 kilometrů kvůli rouškám, tak budu moc ráda, protože třeba tohle jsem do nákladů nepočítala,“ vzkázala.

„Nerada to říkám, ale roušky teda budeme muset zdražit, pokud je máme dál vyrábět, nebo se na to úplně vykašlu a budu dělat jen roušky na design, k outfitům pod mojí značkou a budu mít svatej klid. Nestěžuji si! Konstatuji a vysvětluji nevědomým!“ uzavřela celou věc.

Témata: Veronika Kopřivová