Josef Laufer přes dva týdny v umělém spánku: NOVÉ INFORMACE!

Josef Laufer (autor: Andrea Vernerová)

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

3. dubna 2020 9:00 | Aktualizováno: 3. dubna 2020 22:15

Josef Laufer už je přes dva týdny pod neustálým dohledem lékařů, protože po nedávné operaci musel být uveden do umělého spánku. Nyní se objevily nové informace o jeho zdravotním stavu. Jak se zpěvákovi vede?

Již více než dva týdny, přesně 18 dní, leží v jedné z pražských nemocnic osmdesátiletý Josef Laufer, kterého museli lékaři po operaci uvést do umělého spánku. V něm zůstává dál a zatím se na tom nic nemění.

Informace o jeho zdravotním stavu podává kamarádům Laufera jeho dcera Ester. „Voláme si. Teď mě informovala o klinických testech,“ řekl webu blesk.cz Oldřich Lichtenberg. „Klinické testy má naštěstí v pořádku,“ dozvěděl se.

Zároveň ale potvrdil, že navzdory tomu se ho lékaři zatím stále nesnaží probudit. Jak si to Lichtenberg vysvětluje? „Proč, to nevím – asi aby ještě odpočíval,“ konstatuje muž, který se zpěvákem naposledy hovořil pár dní před nástupem do nemocnice.

Doufejme, že se nakonec Laufer zcela zotaví. Po nedávných odchodech jeho přátel a souputníků Karla Gotta (†80) a Evy Pilarové (†80) by to pro českou hudební scénu byla další tvrdá rána. 

Témata: Josef Laufer