Tomáš Klus překvapil fanoušky: Koronavirus zlehčoval, pak ho něco napadlo!

Tamara Klusová a Tomáš Klus 5

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

2. dubna 2020 21:08

Tomáš Klus před časem pobouřil fanoušky tím, že zlehčoval hrozbu koronaviru. Následně ale změnil názor a začal se chovat přesně naopak. V těchto dnech dokonce přišel s překvapivým nápadem.

Tomáš Klus nečekaně vydal nové album Pět pohromadě, číslovka v něm obsažená prozrazuje počet písní. Písničkář ji nazpíval spolu s manželkou Tamarou, hudebně se doprovodili na kytaru a klavír. Finanční výtěžek z prodeje věnují na charitu.

„Neumím šít. Neumím tisknout na 3D tiskárně. Neumím ani moc organizovat věci. Vlastně umím jenom psát písničky. Moje holka šít začala, kdyby měla tiskárnu, tak tiskne a zorganizovala toho hodně i přesto, že mi po osmi letech intenzivního naléhání podlehla a natočila se mnou desku,“ vysvětlil hudebník.

Klus označil nové písně za „příZpěvky“ k vlně solidarity a pospolitosti a zároveň prohlásil, že „spatříme mnoho viditelných přátel a hrdinů v lidech, do kterých bychom to dříve vůbec neřekli. Třeba i sami v sobě.“ 

„Moc doufám, že naše písničky udělají radost doma a díky vaší laskavosti pomůžou tam, kde je to v tuhle chvíli nejvíce zapotřebí,“ konstatoval Klus, který se nedávno omluvil, že zpočátku celou situaci kolem šíření koronaviru zlehčoval. „Omluvil jsem se a snažím se pomoct,“ dodal. 

Témata: Tomáš Klus Tamara Klusová