Nela Slováková po vlně kritiky: Další lži! Pracuje prý 18 hodin denně!

Nela Slováková dodává roušky 4

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

2. dubna 2020 20:19

Nela Slováková se dostala pod palbu kritiky kvůli byznysu s rouškami, které nestíhala dodávat zákazníkům. Teď se podle jejích slov objevily další lži. Co všechno uvedla na pravou míru?

V poslední době hodně utrpěla pověst vítězky reality show Hotel Paradise Nely Slovákové, která začala šít a prodávat nedostatkové roušky. Nestíhá je ale dodávat koncovým zákazníkům, kteří to nesou velice nelibě a stěžují si. Pustila se do ní např. i herečka Veronika Arichteva.

Jak prozradila sama modelka, stížnosti se týkají i materiálu. „Rozmohly se nam opet další a lživé informace o tom, že v našich rouškách není vloženo aktivní stříbro, ale údajně “jakási” pruhovaná tričkovina,“ prozradila na instagramu. 

„Neobhajuji se, jen uvádím věci - jako vždy - na pravou míru a informuji své zákazníky o tom, že všechny tyto látky jsou s aktivním stříbrem! To si opravdu někdo může myslet, že by si výrobce se čtyřicetiletými zkušenostmi dovolil takový pr**er? To si snad nemyslíte!“ konstatovala.

Slováková pak lidem dává všemožně, že pokud nestíhá, je za tím pracovní vytížení. „Vůbec nejde poznat, jak vyčerpaní a unavení jsme. Deset dní v kuse, 14 až 18 hodin v práci pod obrovským nátlakem,“ napsala.

Témata: Nela Slováková