Leoš Mareš zjistil, že v tom není sám! Podvodníci zneužili i Rytmuse!

Leoš Mareš 5

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

2. dubna 2020 16:00 | Aktualizováno: 2. dubna 2020 18:53

Leoš Mareš se před časem stal terčem podvodníků, kteří zneužili jeho tvář k propagaci. Populární moderátor teď zjistil, že v tom není sám. Další obětí se stal známý slovenský rapper Rytmus.

Jak vás stars24.cz před časem informoval, Leoš Mareš se stal terčem podvodné reklamy s bitcoiny, které si všimli jeho fanoušci. Jeden se ho dokonce zeptal, jak to tedy je. „Samozřejmě, že ta reklama je FAKE, ale myslím že to je snad evidentní, ne?“ odpověděl tehdy Mareš.

Včera se oblíbený moderátor ke kauze znovu vrátil, protože zjistil, že zdaleka není jedinou známou osobností, která se stala obětí těchto podvodníků. Ti totiž použili také tvář jednoho známého slovenského rappera.

„Toto je video z Instagramu Rytmuse. Pokud jste viděli verzi s mojí fotkou, tak je to samozřejmě taky FAKE. Jsou to podvodníci,“ vzkázal příznivcům na instagramu Mareš. To rapper volil mnohem ostřejší slova.

„Pozor! Přátelé, pokud natrefíte na takové články, tak se nenechte nachytat. Je to extrémní p***vina, lež,“ apeloval za pomoci vulgárních slov na své fanoušky na sociální síti.

Témata: Leoš Mareš Rytmus (Patrik Vrbovský)