Karel Gott (†80) půl roku po smrti: Dojemné vyznání od Ivany, Charlotte a Elly!

Karel Gott 6

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

2. dubna 2020 8:26 | Aktualizováno: 3. dubna 2020 9:36

Čas letí... Včera uplynulo půl roku od chvíle, co nás opustil legendární Karel Gott. Není divu, že vdova Ivana toto "výročí" reflektovala. Podruhé během pouhých pár dní zveřejnila vzkaz na sociálních sítích.

Profily Karla Gotta (†80) na sociálních sítích se v posledních dnech zase probudily k životu. Vdova je nejprve využila ke zveřejnění fotky a dojemného vzkazu všemu spoluobčanům, kterým vyjádřila podporu v boji s koronavirem. Ve středu ožily profily znovu.

Prvního dubna totiž uplynulo půl roku od odchodu legendárního zpěváka. Gott počátkem října podlehl akutní leukémii, o které fanouškům řekl jen o pár týdnů dříve. Jeho manželka a dcery si od té doby zvykají na život bez něj.

Na apríla zveřejnila Ivana Gottová dojemné vyznání, ve kterém naznačila, jak se ona a dcery Charlotte a Nelly se smrtí Karla vyrovnávají. „Dnes je to 6 měsíců… Jak moc nám chybíš, drahý Karle, lásko moje, tatínku náš!“ stojí ve vzkazu.

Příspěvek doprovodila ani ne rok stará fotografie Mistra pořízená u příležitosti jeho loňských 80. narozenin. Gott na ní v rukou drží dort.

Témata: Karel Gott Ivana Gottová Charlotte Gottová