Ornella Koktová PORODILA! Synovi dala netradiční jméno!

Ornella Koktová porodila syna Svena

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

1. dubna 2020 14:26

Ornella Koktová bude na letošního apríla vzpomínat jenom v dobrém. Ve známé pražské porodnici přivedla na svět druhého potomka. Synovi dali s manželem opravdu netradiční jméno.

Ornella Koktová dnes na sociální síti oznámila šťastnou novinu. Prvního dubnového dne se stala dvojnásobnou maminkou. Její rodina se rozroste o dalšího chlapa, s podnikatelem Josefem Koktou už totiž má sedmiletého syna Quentina.

„Už jsme 4! Nejkrásnější Aprílek v životě! Vítej na světě, miláčku náš,“ napsali hrdí rodiče na instagramu a prozradili i jméno, které zvolili. V českých luzích a hájích jde o poměrně exotické jméno. 

Chlapec se jmenuje Sven, má přesně 50 centimetrů a něco přes 3 kilogramy. „Narodil se dnes v porodnici U Apolináře. Děkujeme týmu pod vedením gynekologa, porodníka a genetika, pana profesora Pavla Caldy. Oba jsou v pořádku,“ dodal Kokta.

Je to teprve měsíc, co vás stars24.cz informoval o tom, že je Ornella Koktová podruhé těhotná. Bývalá modelka těhotenství tajila opravdu dlouho, najevo vše vyšlo až v osmém měsíci. 

Témata: Ornella Koktová Josef Kokta