Dominika Gottová bude žárlit? Timo Tolkki ji vyměnil za jinou!

Timo Tolkki s novou přítelkyní Ingrid 5

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

1. dubna 2020 14:00 | Aktualizováno: 2. dubna 2020 9:37

Timo Tolkki už několikrát deklaroval, že by to po rozchodu s manželkou dal rád dohromady s jinou ženou. V Mexiku se mu to konečně podařilo. Bude na něj Dominika Gottová žárlit?

Timo Tolkki před časem prohlásil, že už dál nemůže čekat, jestli se k němu vrátí manželka Dominika Gottová. „Zasloužím si být šťastný s někým jiným, kdo mě skutečně miluje a váží si mě,“ naříkal. V posledních dnech se mu tohle přání podle všeho splnilo.

Vyšlo to najevo, když se snažil změnit některé informace o sobě na sociální síti. „Zas**ný Facebooku, v Helsinkách právě teď nežiju. Mám byt v Praze, ale několik měsíců tam nemůžu a ani nechci! Momentálně okupuji pokoj mého kamaráda Eduarda v mexickém Monterrey!“ stěžoval si, když měnil místo bydliště.

Pokud na Timův profil zabrousila nejstarší dcera legendárního zpěváka nejspíš ji zaujala jiná změna. „Ve vztahu s Ingrid Bell,“ objevilo se na Tolkkiho facebookové stránce. 

Finský hudebník už se s ní dokonce i vyfotil a snímky zveřejnil na facebooku i na novém instagramovém profilu. Jak na to reagovala Dominika Gottová, můžeme jen odhadovat.

Témata: Timo Tolkki Dominika Gottová