Nakažený taxikář ji vezl: Moderátorka Novy už je z toho na palici!

Nikola Čechová (Shopaholic Nicol) 3

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

1. dubna 2020 9:35 | Aktualizováno: 2. dubna 2020 16:52

Moderátorka Novy Nikola Čechová se počátkem března dostala do kontaktu s nakaženým taxikářem, naštěstí se od něj nenakazila. Teď ale přiznává, že už je z toho, co se kolem ní děje, tak trochu na palici.

Jak vás stars24.cz informoval před pár týdny, notoricky známý taxikář, který se nakazil koronavirem, vezl také moderátorku „novácké“ Snídaně s Novou Nikolu Čechovou alias Shopaholic Nicol. Zítra už to bude měsíc, co k němu do vozu nastoupila. 

Není divu, že si dlouhou karanténu moc neužívá. „Dneska mám nic moc náladu a sociální deficit. Dala bych cokoli za offline kontakt s kamarády nebo rodinou. Vždycky když mě to popadne, si ale říkám, jak se mám dobře,“ napsala na instagramu.

Nikola se domnívá, že je teď normální to, co nám ještě nedávno přišlo být zvláštní a nepřirozené. „Nedávno lidi s rouškou byli divňouši, teď koukáme divně na lidi bez ní. Myslím si, že se pro nás stane zcela normální třeba při nachlazení, při návštěvě lékaře nebo létání,“ konstatovala. 

„Jen musíme zatnout zuby a přežít tohle zvláštní období. Jen je to občas na palici. Když budem vše dodržovat, za chvíli zas bude dobře. Aspoň si toho všeho budeme víc vážit. A to se počítá,“ vzkázala moderátorka na závěr.

Témata: Nikola Čechová (Shopaholic Nicol)