Karel Gott (†80) dal přednost Ivaně: Mistrova ex má podezření na koronavirus!

Karel Gott 7

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

1. dubna 2020 8:28 | Aktualizováno: 1. dubna 2020 22:13

Je to šest měsíců, co nás opustil Karel Gott. Do poslední chvíle stála po jeho boku manželka Ivana, které dal přednost před Taťánou Smutnou. Právě jednu z jeho mnoha milenek postihly náhlé zdravotní potíže. Může za to koronavirus?

Ivana Gottová včera dojala Česko novou fotkou s manželem a vzkazem. Naopak jedné z jejích předchůdkyň po boku legendárního zpěváka Karel Gott (†80) není momentálně vůbec do řeči. Co se stalo?

Taťána Smutná, která žije v sousedním Německu, skončila v nemocnici s podezřením na nákazu koronavirem. „Najednou jsem dostala strašný kašel a teplota vyletěla přes devětatřicet,“ prozradila webu ahaonline.cz.

„Dusím se. A teplota mi lítá nahoru dolů. Vyšplhá ke čtyřicítce a pak trochu spadne,“ uvedla Smutná. Příznaky by tedy odpovídaly onemocnění Covid-19. První diagnóza lékařů ovšem zněla jinak. 

„Mám plicní embolii. Výsledky dalších testů budou až později,“ dodala někdejší Gottova milenka. První test na koronavirus byl sice negativní, lékaři jí ale dali jasně najevo, že to ještě nemusí nic znamenat.

Témata: Karel Gott