Ivana Gottová dojala Česko: Nové FOTO Mistra a vzkaz všem spoluobčanům!

Karel Gott s manželkou Ivanou (foto: Jan Malíř) 6

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

31. března 2020 21:56 | Aktualizováno: 2. dubna 2020 20:44

Řada známých osobností se snaží dodat Čechům odvahu v nynější těžké situaci. Mlčení se rozhodla prolomit také Ivana Gottová. Vdova po legendárním zpěvákovi zveřejnila nové foto a dojemný vzkaz všem spoluobčanům.

Ivana Gottová vyjádřila podporu a obdiv všem, kteří v těchto dnech pečují jak o nemocné seniory v nemocnicích a různých zařízeních, tak o zdravé seniory doma. „Sama dobře vím, jak láskyplnou péči, či výpomoc druhých, byť alespoň při nákupech, senioři ocení,“ uvedla na sociální síti.

„Velice obdivuji a skláním se nad všemi zdravotníky v 1. linii, kteří s nasazením vlastního zdraví zachraňují životy těm nejvíce nemocným. Vážím si všech lékařů, sester, ošetřovatelů, lékárníků, hasičů, policistů, i prodavaček, kteří v těchto dnech vynakládají mnoho úsilí pro bezpečnost a pomoc nás všech,“ pokračovala na facebooku.

Hodně sil a energie popřála také rodinám. „Stejně tak myslím i na dobrovolníky, mediky i všechny, kteří jakýmkoli způsobem pomáhají a podávají pomocnou ruku. Smekám před vámi všemi. Dojímá mne sounáležitost našeho národa!“ svěřila se vdova po Karlu Gottovi (†80).

„Věřím, že vás snad budu moci na podzim a v zimě alespoň potěšit třemi, snad i pro vás, krásnými a dojemnými projekty spojenými s mým manželem Karlem. Těším se na vás v lepších časech a přeji vám mnoho sil a co nejpevnější zdraví!“ vzkázala na závěr.

Témata: Ivana Gottová Karel Gott