Konečný koronavirus „vypotil“? Boxer promluvil o další důležité životní bitvě!

Lukáš Konečný 2

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

31. března 2020 11:33

Boxer Lukáš Konečný má za sebou další důležitou životní bitvu, tentokrát byla jeho soupeřem nemoc Covid-19. Jako tolikrát během sportovní kariéry zvítězil. Sportovec prozradil, jak to dokázal.

Lukáš Konečný asi stále zůstává doposud nejznámějším Čechem, který potvrdil nákazu koronavirem. Jak vás stars24.cz informoval, někdejší mistr světa v boxu už ale na sociální síti oznámil, že má za sebou dva kontrolní testy s negativním výsledkem, je tedy vyléčený. Nemoc Covid-19 u něj měla velice mírný průběh. 

„Jen jeden den jsem měl trošku teplotu a cítil se unavený, ale nebylo to nic hrozného. Vyležel jsem to přes noc, vypotil jsem se do peřin a druhý den hotovo. Kdybych nebyl pozitivně testovaný, vůbec bych koronavirus neřešil, nezabýval bych se tím,“ řekl webu idnes.cz.

Zajímavostí je, že jeho manželka a tři dcery se od něj nenakazily. „Je to divné, protože jsme se pohybovali čtrnáct dní v jedné domácnosti bez omezení,“ zarazilo sportovce. „Pro mě to nebyla ani nemoc, prošel jsem tím naprosto v pohodě, v klidu, bez problémů,“ konstatoval.

„Myslím, že tak pro 95 procent zdravé populace je to naprosto neškodná věc. Bohužel si všichni uvědomujeme, že pro staré a nemocné lidi to je risk, oni by se toho měli vyvarovat,“ dodal Konečný. 

Témata: Lukáš Konečný