Timo Tolkki šokuje: Jasný vzkaz pozůstalým po Gottovi!

Karel Gott s dcerami a manželem Dominiky Timem 7

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

30. března 2020 15:44 | Aktualizováno: 31. března 2020 14:45

Všichni pozůstalí po Karlu Gottovi si oddechli, když se Timo Tolkki před časem odebral do Mexika, protože si mysleli, že od něj konečně bude klid. To se ale mýlili. Finský hudebník jim z Ameriky poslal zajímavý vzkaz.

Timo Tolkki zůstává v Mexiku, ačkoliv už má podle svých slov zajištěný byt v Praze. Ještě před pár měsíci si sám sebe dokonce představoval v legendární vile na Bertramce, o kterou se chtěl soudit s právoplatnými dědici v čele s vdovou Ivanou Gottovou.

Nyní se finský hudebník nachází tisíce kilometrů daleko a všechny tyto myšlenky uložil k ledu. V těchto dnech to dal jasně najevo na sociální síti. „Aby to bylo jasné… Nechci nic z pozůstalosti Karla Gotta,“ napsal na facebooku.

„Přeju všechno nejlepší Dominice a Charlottě a Nelly. Tito lidé jsou milí a nevinní, mělo by s nimi být zacházeno s větším respektem z úcty k památce skvělého zpěváka Karla Gotta. To je všechno, co chci říct,“ dodal Tolkki.

Timo tedy poměrně překvapivě vyjádřil pozůstalým po Karlu Gottovi podporu, jmenovitě neuvedl pouze Ivanu. Je ovšem známo, že s jedinou manželkou Mistra si nikdy nepadl do oka.

Témata: Timo Tolkki Dominika Gottová Ivana Gottová Charlotte Gottová