Agáta Prachařová neponechává nic náhodě: Nákup na celý týden!

Agáta Prachařová 6

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

30. března 2020 14:00

Agáta Prachařová se snaží minimalizovat riziko nákazy koronavirem co možná nejvíc. Období, kdy lidé brali obchody útokem, už sice pominulo, jí se to ale evidentně zalíbilo.

Agáta Prachařová už na sociální síti konstatovala, že kvůli koronaviru budou konečně tátové doma s dětmi. V jejím případě to ale z dobře známých důvodů neplatí, na oba potomky je sama. Nejvíc jí dělá potíže vyučování se školou povinným synem Kryšpínem. 

Jinak se modelka a moderátorka snaží jít příkladem, kupříkladu zbytečně nechodí do obchodu. „Tak po týdnu zase na týden nakoupeno,“ komentovala na sociální síti svůj pondělní nákup.

Jinak se na lidi, kterých má na instagramu přes 200 tisíc, snaží apelovat, aby nikam nechodili, pokud nemusí. Sama si na víkendu skočila alespoň na procházku do přírody. „Na vteřinku hluboko v lese se nadechnu… jak jsme vše brali jako samozřejmost,“ konstatovala. 

I k Agátě jistě v těchto těžkých dnech dorazila alespoň jedna dobrá zpráva. Jak vás stars24.cz informoval, její nevlastní bratr Honza očekává přírůstek do rodiny.

Témata: Agáta Hanychová