Anička Slováčková to má za sebou: Tohle slovo vystihuje všechno!

Anna Slováčková 6

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

30. března 2020 10:49 | Aktualizováno: 30. března 2020 14:36

Anička Slováčková má konečně za sebou poslední chemoterapii, léčba rakoviny ale ještě pokračuje. Přesto již talentovaná herečka a zpěvačka cítí vděk. Které slovo podle ní všechno vystihuje?

Několikaměsíční boj se zákeřnou rakovinou prsu se - doufejme, že úspěšně - chýlí ke konci. Sympatická Anička Slováčková dnes dopoledne stručně informovala fanoušky, že má za sebou poslední chemoterapii. „12/12. Uf,“ napsala na sociální síti. 

„Škoda, že pod tou rouškou nemůžete vidět, jak velký mám úsměv. Víc k tomu teď nenapíšu... Jsem plná emocí - pozitivních. Nejvíce vystihuje moji náladu slovo: DĚKUJU,“ svěřila se talentovaná herečka a zpěvačka.

Už dříve dcera slavných rodičů prozradila, že dnešní poslední chemoterapií ještě léčba zákeřné choroby úplně nekončí. Za dva týdny by se měla podrobit operačnímu zákroku, který vyhlížela už od podzimu.

„Už v říjnu (po sdělení diagnózy) jsem si tyhle věci v hlavě uvědomovala, ale teď jak se ten čas blíží, to vím ještě víc.. Až bude vše u konce… Vlastně už teď… Cítím, že život je přes všechna úskalí a nesnáze tak nádherná věc,“ uvedla již dříve Slováčková.

Témata: Anna Slováčková