Lucie Vondráčková narovinu o českých chlapech: Vzkaz pro Plekance?!

Lucie Vondráčková a Tomáš Plekanec 6

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

30. března 2020 9:33

Lucie Vondráčková se loni natrvalo vrátila do Česka, nového partnera si ale stále nenašla. V Kanadě totiž viděla, jak by se ideální chlap mohl chovat. Na žádného takového zatím nenarazila.

Lucii Vondráčkové vyšlo manželství s hokejistou Tomášem Plekancem jen napůl. Mají spolu dva zdravé syny, jejich cesty se ale před časem rozešly. Zatímco on už má s novou partnerkou třetího potomka, ona zůstává sama. 

„Nějak nejsem schopna vrhnout se do vztahu po sedmi letech manželství a roce a půl kotrmelců a turbulencí všeho druhu,“ vysvětlila časopisu Můj svět. „A taky teď mužskému pokolení zrovna moc nevěřím. Teda vůbec,“ přiznala.

Herečka a zpěvačka připustila, že v jejím rozvedeném manželství nefungovalo všechno dle představ. „Myslím, že je obecně vhodnější, když nemá muž příliš volného času a také když není všechno kolem dětí a rodinného fungování jen na ženě, protože ta je pak unavená, zatímco on si dělá, co chce,“ nechala se slyšet.

V zámoří to mohla sledovat na vlastní oči. „V Kanadě mají třeba o víkendech děti tatínci, aby si mohly ženy odpočinout a věnovat se samy sobě, aby byly pak pro své muže krásnější a pro děti odpočinutější,“ dodala Vondráčková.

Témata: Lucie Vondráčková