Jiřina Bohdalová terčem kritiky: Tuhle podpásovku nečekala!

Jiřina Bohdalová 4

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

30. března 2020 8:58

Jiřina Bohdalová je momentálně kvůli koronaviru doma, a tak má nejspíš více času si číst, co o ní kde napsali. Terčem kritiky se nedávno stala ve slovenských médiích. Kdo se do ní nečekaně opřel?

Jak vás stars24.cz informoval, Simona Stašová dohlíží na svou maminku, aby dodržovala karanténu. Jiřina Bohdalová nesmí ven, nemůže hrát divadlo, dokonce jí jedna z tuzemských televizí stáhla již natočený pořad. Aby toho nebylo málo, ještě se do ní pustil bývalý kolega.

Web týdeníku Plus 7 dní vyzpovídal slovenského komika a herce Jaroslava Ďuríčka, který se s legendární herečkou zná z dob společného působení v zábavném pořadu Vtipnější vyhrává. „Tehdy byla ještě normální,“ řekl narovinu pro plus7dni.pluska.sk.

„Později, když se stala populární, jí to už otravovalo a vyhýbala se lidem. Potom se zas vrátila a vnucovala se. Každý herec, který je dennodenně v televizi, je nezajímavý. Divák se ho přežere. I herci, kteří dnes hrají ty odvary v televizi, jsou nešťastníci,“ nešetřil ostrými slovy.

Těžko říct, zdali se k Bohdalové doneslo, co o ní prohlásil někdejší spolupracovník. Jsme si ovšem jistí, že by ji to nerozhodilo. Po uvolnění opatření se jistě vrátí k televizi i divadlu.

Témata: Jiřina Bohdalová