Karel Gott (†80) se obrací v hrobě? Za tohle si Dominika nechává platit!

Karel Gott s dcerami 4

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

30. března 2020 8:27 | Aktualizováno: 31. března 2020 20:20

Karel Gott by byl jistě hrdý na to, jak se jeho nejstarší dcera Dominika dokázala postavit na vlastní nohy, ale za jakou cenu? Vyšlo totiž najevo, že část jejích příjmů nejspíš pochází z dost pochybné činnosti.

Karel Gott (†80) byl středem pozornosti na každém večírku, na kterém se objevil. To samé si nyní může vyzkoušet jeho dcera Dominika. Od svého loňského návratu je v hledáčku médií prakticky neustále. Podle webu ahaonline.cz si na tom dokonce vydělává.

Server uvádí, že dle týdeníku Sedmička nejstarší dcera legendárního zpěváka za peníze obchází večírky. Dobře placenou brigádu prý bere smrtelně vážně, protože na akcích ani nepije. 

Teď samozřejmě o tuto „práci“ přišla, naposledy si takto přivydělala na privátní oslavě 60. narozenin producenta Gabriela Grilotta. Ten časopisu přiznal, že se před narozeninovým večírkem s Gottovou neznal. 

„Znal se s mým tatínkem a opět jsem si s ním oživila italštinu,“ vysvětlila týdeníku Dominika, která dle očitých svědků na akci vystoupila na pódium, kde Gabrielovi veřejně poblahopřála a přiťukla si s ním.

Témata: Dominika Gottová