Dominika Gottová porazila "koronavirus" i TIma! Nic ji nezastavilo!

Karel Gott s dcerami 4

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

29. března 2020 8:51

Dominika Gottová se konečně postavila na vlastní nohy. Spekulovalo se přitom, že to kvůli koronaviru neudělá. Ale chyba!

Dominika Gottová se přestěhovala do vlastního bytu. Toužila po něm od chvíle, co se vrátila z Finska domů do Česka, postupně se ale objevovaly hlasy, které tvrdily, že to neudělá. Důvodem měl být koronavirus a s ním spojená karanténa, na což se mohla vymluvit.

To se ale nestalo! A stejně tak ji nezastavilo ani nevyzpytatelné chování jejího manžela Tima Tolkkiho, které sice údajně situaci trochu přitížilo, ale nakonec se to Dominice povedlo i tak.

Nejstarší dcera legendárního zpěváka si našla bydlení v pražských Vysočanech, aby byla nablízku své mamince Antonii, která ve stejné čtvrti žije v domově pro seniory. K této části Prahy měl ovšem vřelý vztah i její zesnulý otec.

Karel Gott (†80) ještě před začátkem slavné pěvecké kariéry pracoval ve zdejší fabrice ČKD, jejíž část před lety nahradila na předělu Vysočan a Libně hokejové O2 aréna, kde Mistr mnohokrát vystupoval. Letos v prosinci se tam mají odehrát dva vzpomínkové koncerty.

Vyskakovat si ale ani přesto nemůže. Kvůli vládním nařízením přišla - přinejmenším dočasně - o práci v jednom z obchodních center v hlavním městě. 

Témata: Dominika Gottová