Slováček a Patrasová jsou plnohodnotní manželé? Hudebník rázně reaguje!

Lucie Gelemová,a Felix Slováček 6

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

27. března 2020 21:08

Dáda Patrasová nedávno naznačila, že se manžela Felixe nehodlá vzdát bez boje. Slováček, který už několik let randí s výtvarnicí Lucií Gelemovou, tato slova zaznamenal a rozhodl se na ně zareagovat.

„My nejsme kamarádi, ale manželé. Naposledy říkám, že naše manželství je plnohodnotné, a vracet se k tomu už nebudu.“ Těmito slovy Dáda Patrasová před časem překvapila všechny, včetně svého manžela.

Felix Slováček se s odstupem času rozhodl zareagovat. „Nevím, co to zase vypráví. Snažil jsem se jí domluvit, ale to nelze. Měla by se léčit, ale stále to odmítá,“ řekl saxofonista webu blesk.cz. „Jsem s Lucií a nehodlám na tom nic měnit,“ dodal.

Hudebník propadl kouzlu výrazně mladší výtvarnice Lucie Gelemové už před několika lety. Nového partnera si však našla i Patrasová. Pro herečku a zpěvačku má její sokyně v lásce jasný vzkaz. 

„Chápu, že na mě brát ohled nebude. Myslím ale, že léčbou by paní Patrasová určitě potěšila především své děti. Vyhnula by se tak také tomu, že by příště mohla někomu skutečně ublížit,“ svěřila se Gelemová zmíněnému serveru.

Témata: Felix Slováček Lucie Gelemová Dagmar Patrasová