Timo Tolkki se zlobí na fanoušky: Píšou mi hnusné věci, ať jdou!

Timo Tolkki 3

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

26. března 2020 13:50

Timo Tolkki dal tento týden jasně najevo, že z nového koronaviru nemá strach, podle mnoha lidí se ovšem prostě chová nezodpovědně. Někteří z nich mu dokonce napsali, co si myslí. Finského hudebníka tím moc nepotěšili.

Timo Tolkki si v posledních dnech opět znepřátelil část fanoušků, když v podstatě naznačil, že hrozbu nákazy koronavirem zlehčuje. Prohlásil totiž na sociální síti, že odmítá sedět doma v karanténě. 

„Pokud je můj osud umřít na tohle, je to OK, protože půjdu tam, odkud jsem přišel… do nebe. Já prostě odmítám žít ve strachu. Nebojím se smrti… Během života už jsem umřel několikrát… Pokud nastal můj čas, jsem připraven,“ napsal na facebooku.

Teď se však musí vyrovnávat s kritickými reakcemi lidí, kteří nechápou, jak se může manžel Dominiky Gottové chovat tak nezodpovědně. „Jak můžeme mít mír, když jenom tahle malá facebooková stránka je plná násilí,“ diví se Timo.

„Lidé mi píšou extrémně hnusné věci. Beru to, ale nejsem tu kvůli popularitě. Jsem to, abych řekl, co mám na srdci. Tohle je můj facebook, takže pokud se vám nelíbí, odejděte,“ vzkázal Tolkki všem kritikům.

Témata: Timo Tolkki