Slováková to za prodej roušek schytává dál: Tohle jí vzkázala Veronika Arichteva!

Veronika Arichteva v roušce 6

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

26. března 2020 12:10

Nela Slováková využila situace a na svém internetovém obchodě začala s prodejem nedostatkových roušek, za což je ale soustavně terčem kritiky. Do vítězky reality show se ostře opřela i herečka Veronika Arichteva.

Často to vypadá, že se společnost díky přítomnosti nového koronaviru spíš spojuje, mezi celebritami ale vypukly i spory. Jak vás stars24.cz informoval, na sociální síti se poštěkaly zpěvačka Ewa Farna a zpěvačka Radka Třeštíková.

V posledních dnech také hodně utrpěla pověst vítězky reality show Hotel Paradise Nely Slovákové, která se vrhla do byznysu s rouškami, které jsou stále nedostatkovým zbožím. Mnoha lidem se však nelíbí, že se na tom modelka snaží vydělávat. Jasně najevo to dala např. Veronika Arichteva. 

„Ano, stovky lidí šijí roušky od rána do noci a dávají je tam, kde jsou nejvíce potřeba. A tahle pindulína je prodává. Stejně jako gely na ruce. Nemám slov, chce se mi z tebe zvracet. A ne proto, že jsem teď sežrala špekáček,“ vzkázala herečka dle webu extra.cz.

Slováková se navíc musí vypořádat se stížnostmi nespokojených zákazníků kvůli váznoucí distribuci zakoupených roušek. Lidé ve velkém žádali storno a vrácení peněz. Rodačka z Brna se ale zachovala zbaběla a raději si uzamkla profil na sociální síti. 

Témata: Veronika Arichteva Nela Slováková