Marek Ztracený už je doma! Takhle ošklivé zprávy mu přišly od lidí!

Marek Ztracený s rodinou 5

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

26. března 2020 8:59 | Aktualizováno: 27. března 2020 10:03

Marek Ztracený se konečně dopravil domů z exotické dovolené a má konečně klid, kterého si v posledních dnech moc neužil. Populární zpěvák a skladatel přiznal, že mu od lidí chodily velice ošklivé zprávy.

Jak vás stars24.cz informoval, Marek Ztracený uvázl i s rodinou na dovolené na ostrově Mauricius, včera už měl ale pro fanoušky dobrou zprávu. „Jsme už dva dny šťastně doma a díky všem za starost,“ napsal na instagramu s tím, že všichni nastoupili karanténu, ačkoliv se na ně nevztahuje.

Populární hitmaker popsal zkušenost z posledních dní, kdy mu chodily nechutné zprávy. „Chc**ni tam i se svoji rodinou a nevracej se. Zůstaňte, kde jste a opovažte se vrátit a všechny nás tu nakazit,“ napsali mu prý někteří lidé.

„Přijde mi, že teď je fáze, kdy se hledá viník a někdo na kom by se dala vybít zlost… pendleři, politici, navrátilci z dovolené. Teprve až přijde chvíle, kdy si uvědomíme, že jsme na jedné lodi a že všichni máme jednoho společného nepřítele a musíme táhnout za jeden provaz, tak se to začne obracet k lepšímu,“ myslí si zpěvák a skladatel.

Ztracený na závěr poděkoval zprávy plné podpory, které mu pomohly si uvědomit, kolik skvělých lidí kolem sebe má, a také prozradil, na co se těšil domů. „Jdu si konečně zahrát na piano - to mi chybělo nejvíc,“ dodal.

Témata: Marek Ztracený