Marie Doležalová o dalším komplikovaném porodu: Čekala na verdikt doktorek!

Marie Doležalová 5

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

25. března 2020 21:09

Marie Doležalová se v březnu stala dvojnásobnou maminkou, když přivedla na svět syna Rudolfa. Stejně jako v případě porodu dcery Alfrédy se to neobešlo bez komplikací. Herečka se o nich rozepsala na sociální síti.

Na den přesně před týdnem vás stars24.cz informoval, že se Marie Doležalová a její partner Marek Zelinka stali dvojnásobnými rodiči. K roční dcerce Alfrédě přibyl chlapeček s krásným českým jménem Rudolf. Porod ale podle všeho nebyl jednoduchý.

„Porod podruhý, Podolí podruhý, vítání občánka ve svým životě podruhý. Podruhý teda taky odnášení miminka ze sálu a moje osamělý koukání do stropu, i když šťastný, že je na světě,“ svěřila se herečka na instagramu.

Bez komplikací se porod neobešel ani tentokrát. „Podruhý čuchání k miminku až ráno, mezi přístrojema, podruhý čekání na doktorky a jejich verdikty. Rudy přišel na svět stejně jako Alfí, i když z jinejch důvodů!“ konstatuje Marie.

„Asi aby jeho alternativní maminka už podruhé uznala, že nezáleží na tom jak, ale že přijde na svět. Aby uznala, že doktoři jsou prostě (někdy) potřeba. (A někdy zase ne, ale mě bylo potřeba toho prvního.),“ dodala Doležalová. 

Témata: Marie Doležalová Marek Zelinka