Lucie Vondráčková: Karanténu využila k zajímavé věci!

Lucie Vondráčková 6

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

25. března 2020 15:25 | Aktualizováno: 25. března 2020 21:12

Lucie Vondráčková je zodpovědná a zůstává v karanténě, čehož využila k zajímavému apelu, který se týká zvířat. Podle herečky a zpěvačky by si lidé mohli konečně uvědomit jednu věc.

Lucie Vondráčková oproti jiným nijak zvlášť neapeluje na fanoušky, aby dodržovali nařízení vlády a dodržovali povinnost nosit na veřejnosti roušky, pouze se snaží jít příkladem a sdílí fotografie, na kterých má zakrytý nos i ústa.

Jak vás stars24.cz informoval, oblíbená herečka a zpěvačka si oblíbila citáty od nejrůznějších osobností, kterými snímky na sítích doprovází. Současnou situaci ale nakonec přece jen k jednomu apelu využila.

„Takhle se cítí,“ napsala k plakátu se psem. Lidem tak chtěla ukázat, že by si díky současné karanténě mohli konečně uvědomit, jak se zhruba cítí zvířata v útulcích, cirkusech či zoologických zahradách.

Dvojnásobná maminka má jinak momentálně ještě více času na děti. Původně přitom měla tento týden v pondělí mít premiéru nové divadelní hry Začátek v La fabrice. Osud tomu ale nepřál.

Témata: Lucie Vondráčková