Anička Slováčková vyhlíží operaci: Už chci zpátky... !

Anna Slováčková 5

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

25. března 2020 11:35 | Aktualizováno: 25. března 2020 18:00

Konec léčby zákeřné rakoviny je za rohem! Anička Slováčková v následujících týdnech postoupí poslední chemoterapii a následný operační zákrok. Především z jednoho důvodu se těší, až bude po všem.

Anička Slováčková před pár dny naznačila, že snad konečně zvítězí nad zákeřnou rakovinou prsu. Příští týden má podstoupit poslední plánovou chemoterapii a dva týdny poté by se měla podrobit operaci. 

Léčba této vážné nemoci si samozřejmě vybrala svou daň a talentovaná herečka a zpěvačka už se těší, až se všechno vrátí do normálu. Dala to jasně najevo na sociální síti. „Já už chci vlasy! A zpátky svoji váhu!“ napsala na instagramu.

Dcera slavných rodičů už v počátcích léčby na podzim minulého roku popisovala, co pro ni ztráta vlasů znamenala. Prakticky to byla největší rána.

„Do kolen mě dostalo, když jsem začala přicházet o vlasy. Ten pocit, když si člověk tahá z hlavy chomáče vlasů je strašný a máte dojem, že nad vámi ta nemoc vítězí,“ vysvětlila Slováčková s tím, že jí pomohlo, když si hlavu oholila.

Témata: Anna Slováčková